Cum se Obtin Fasiile sau Cubuletele de Ardei

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pasul 1- Taiati cu un cutit ardeiul, in doua bucati, de la codita si pana la varf.
    Indepartati cotorul, semintele si nervurile albe de la fiecare jumatate de ardei.

    Pasul 2: Taiati cate o felie subtire din varf si dinspre codita pentru a obtine jumatati de ardei cu suprafata aproape drepta.

    Pasul 3: Asezati fiecare jumatate pe suprafata de lucru, cu pielita in jos si taiati transversal in fasii de 6- 12 mm. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le cubulete.

    Pasul 4: Alaturati cateva fasii si taiati-le de-a curmezisul in patratele de 3- 4 mm.
    Fasiile sau cubuletele de ardei astfel obtinute se vor gati deodata, uniform si sunt aspectuoase..

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Pasca traditionala

    Drob de miel

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Pastrama de porc la cuptor

    Reteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...

    Pastrama de porc la cuptor
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj