Cum se Curata Usturoiul Uscat

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Desprindeti rapid cateii de usturoi: fixati lama cutitului deasupra capatanei de usturoi si exercitati o apasare ferma cu mana.
    Puneti cate un catel de usturoi pe un tacator.

    Asezati peste el un cutit cu lama mai lata.

    Apasati cu mana partea plata a cutitului ca si cand ati dori sa striviti usturoiul sau loviti cu podul palmei peste lama cutitului; in felul acesta se rupe si se slabeste putin pielita ce inveleste fiecare catel de usturoi.

    Coaja catelului de usturoi se va desface aproape singura si va fi foarte usor de curatat.
    Prindeti pielita cu degetele, trageti de ea si aruncati-o.
    Folositi cateii de usturoi curatati dupa cum cere reteta.
    Daca aveti mai mult timp la dispozitie si nu va trebuie usturoiul imediat la gatit, atunci il puteti lasa in apa calda cateva minute. Pielita se va desprinde de usturoi.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Saramura de pui

    Parteneri
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.