Crema de Dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 2 oua fierte tari
  • 250 g cartofi
  • 150 g crema de branza
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml ulei masline
  • sare

Mod de preparare

Cartofii si dovleceii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare, impreuna cu ceapa, precum si sarea, dupa gust si ulei de masline.
Dupa ce au fiert, se scurge apa si se mixeaza legumele. Se pun apoi ouale fierte taiate marunt si crema de branza.

Se amesteca si se serveste calda iarna si rece vara.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.