Conopida cu naut si sos de rosii

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g conopida
  • 1/2 conserva naut
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • 2 morcov mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 lg ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pui conopida desfacuta buchetele la fiert.
Razi morcovul, tai ardeiul suvite scurte si subtiri si le pui la calit 2-3 minute in 2 linguri de ulei.
Pui peste ele rosiile (le pasam cu o furculita daca folosim rosii in bulion), adaugi sare si piper, dupa gust, si lasi sa fiarba cca. 5 minute. La sfarsit, adaugi putin patrunjel tocat.
Pui conopida fiarta si nautul intr-un vas care merge la cuptor si torni peste ele sosul de rosii.
Dai la cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru circa 25-30 de minute.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)