Ciuperci Scazute De Post

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci champignon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper delikat dupa gust

Mod de preparare

Curatam ciupercile si apoi le spalam dupa care le taiem felii. Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei. Adaugam ciupercile feliate apoi condimentam cu sare si un pic de delikat. Amestecam pana ciupercile lasa zeama.

Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam si usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat si piper macinat dupa gust. Se mai lasa pe foc pana scade complet zeama lasara de ciuperci.

Se poate servi si alaturi de orez fiert cu o salata de legume dupa placul fiecaruia

Pofta Buna! ! ! !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.