Ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr ciuperci
  • 3-4 oua
  • 500g ulei
  • sare
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 10gr patrunjel verde tocat fin
  • 1l apa

Mod de preparare

Se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si 3 galbenusuri crude, ulei, zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala si se taie felii subtiri, apoi se fierb intr-un litru de apa cu o lingura de zeama de lamaie timp de 20 de minute la foc domol.
Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu maioneza.
Se servesc cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.