Cartofi Pai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi medii
  • spalati si decojiti

Mod de preparare

Pentru a face cartofii pai, feliati cartofii in baghete de 1 cm.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Raspanditi cartofii uniform pe polita. Daca doriti, ungeti-i sau stropiti-i cu putin ulei, pentru a fi mai crocanti.

Reglati temperatura cuptorului la 230 grade c si lasati-i 14-18 minute.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort rapid cu fructe

Daaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern.  E o...

Tort rapid cu fructe
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata