Cartofi copti in suc de rosii

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 12 aripioare de pui
  • cateva rosioare de gradina
  • o mana generoasa de busuioc
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • cativa catei de usturoi
  • condimente dupa gust/preferinte: sare, oregano, rozmarin, ardei iute macinat

Mod de preparare

Rumenim usor aripioarele de pui, adaugand rand pe rand ardeiul capia, ceapa si usturoiul, toate feliate.
Le scoatem apoi intr-o tava pentru cuptor, adaugam cartofii taiati cuburi, rosioarele si busuiocul.
Condimentam cu sare, rozmarin, oregano, ardei iute (dupa gust) si coloram cu suc de rosii.
Dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...