Puneti la fiert laptele, untul si sarea. Cand laptele clocoteste, adaugati faina amestecand mereu, pt. a nu se forma cocoloase. Luati vasul de pe foc, lasati compozitia 10 minute la racit si apoi adaugati urda ( eu am pus telemea ca nu am avut urda) si branza rase, ouale batute putin, ierburile tocate fin si smantana.
Puneti compozitia in castronele ( doua sau patru, nu in forme asa mici cum le-am pus eu pt. ca dupa coacere se lasa si nu prea mai ramane miez) unse cu unt si si tapetate cu pesmet. Le dati la cuptor pt. aproximativ 45min la foc mic. ( sau asezati castroanele intr-un vas mai mare cu apa, la bain-marie, la fiert, la foc potrivit. )
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.