Briose cu Quinoa si Broccoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 cana quinoa
  • 1 1/2 cana apa
  • 2 oua, batute usor
  • 2 cani broccoli maruntit (140g)
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 1 catel usturoi
  • 1 1/2 cana cascaval ras (130g)
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • sare, dupa gust

Mod de preparare

Intr-un vas, se pun quinoa si apa si se fierb timp de 20 de minute sau pana cand quinoa devine translucida. Dupa ce quinoa a fiert, se da la racit.

Dupa ce s-a racit, se amesteca cu restul ingredientelor.

Se ung cu ulei formele de briose si se aseaza in tava. Se pun cate 2-3 linguri de compozitie in fiecare forma.

Se dau la cutor la 180 de grade timp de 20 de minute.

Cand sunt gata (capata o culoare aurie), se scot si se lasa la racit, apoi se indeparteaza hartia.

Se consuma reci.

Din cantitatile mentionate mi-au iesit 7 briose:).

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu dulceata de gogonele

Am pregatit aceste cornuri simple, dar tare bune si aromate de la dulceata de gogonele. 

Desert cornuri cu dulceata de gogonele
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj