Intr-un vas, se pun quinoa si apa si se fierb timp de 20 de minute sau pana cand quinoa devine translucida. Dupa ce quinoa a fiert, se da la racit.
Dupa ce s-a racit, se amesteca cu restul ingredientelor.
Se ung cu ulei formele de briose si se aseaza in tava. Se pun cate 2-3 linguri de compozitie in fiecare forma.
Se dau la cutor la 180 de grade timp de 20 de minute.
Cand sunt gata (capata o culoare aurie), se scot si se lasa la racit, apoi se indeparteaza hartia.
Se consuma reci.
Din cantitatile mentionate mi-au iesit 7 briose:).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.