Se taie vinetele in jumatati, pe verticala si se scoate miezul cu o lingura.
Se curata ceapa, se toaca julien si se pune intr-o tigaie la prajit. Cand ceapa isi schimba putin culoarea, se adauga cateva patlagelele galbene, tocate julien, se amesteca usor; se adauga pieptul tocat cubulete, miezul de la vinetele albe, tocate marunt, tarhon, oregano, condiment si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand lichidul se evapora, se mai potriveste de sare daca mai este nevoie.
Se taie cam 1 kg de patlagele galbene, cubulete si se pun la mixat, pana se fac o pasta, se adauga putina sare, putin tarhon si oregano si se toarna continutul intr-o tava.
Se umplu jumatatile de vinete cu compozitia din tigaie si se asaaza in tava. Se presara putin cascaval ras si se da tava la cuptor, pana cand vinetele se rumenesc si sosul scade putin, atunci este semn ca barcutele noastre sunt gata. Le mai adaugam si o panza dintr-o bucata de gogosar si barcuta este gata.
Sa aveti pofta, dragilor!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.