Baba Ganoush

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete coapte (la cuptor sau pe foc) si curatate
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 de ceapa data pe razatoare
  • 1 lingura mare cu tahina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • patrunjel
  • Nota: Tahina
  • Tahini
  • pasta de sesam

Mod de preparare

Tocam vinetele pentru salata, adaugam cate un pic uleiul si se amesteca pana se albesc.

Radem pe razatoarea mica ceapa si usturoiul, amestecam cu tahina.

Amestecam totul cu vinetele.

Daca este nevoie mai puneti putin ulei si zeama de lamaie, ca salata sa fie lejera si musoasa.

Tocam patrunjelul si asezam pe deasupra.

Servim cu painica de calitate sau cu pita.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.