Pentru a retinecat mai bine modul de lucru cu arpacasul trebuie sa fim atenti la spalarea lui cu apa.
Se v or schimba cel putin 8-9 ape pana apa ce o aruncam este limpede,. In ceaun ungem fundul cu ulei punem arpacasul si un praf de sare si cei trei litri de apa.
Timp de doua ore si jumatate la foc mic si fac acesasta specificatie in speranta ca focul mic la arpacas este litera de lege. Din cand in cand mestecam dar fara a insista prea mult. Cand boabele sau umflat si au sorbit toata apa dam deoparte ceaunulsi l lasam la rece 30 min.
Dam lamaia prin razatoare fina si cu un ciucitor pe un tocator presam miejii de nuca pentru ai marunti.
Amestecam arpacasul fiert cu nuca miere lamaie si un praf de scortisoara, omogenizam compozitia dupa care poate fi servita.
Este o reteta de cereale usoara si benefica ptr organismul nostru
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.