Se curata morcovul si ceapa si se felieaza julien. Se spala andivele, se pastreaza cateva frunze, iar restul se toaca.
Se spala carnea si se taie bucati mai mari, se sareaza si pipereaza si se frige pe gratar/tigaie grill.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit pentru cateva minute, apoi se adauga morcovul. Se tin la foc mediu, circa 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi adaugam smantana. Se asezoneaza cu sare si piper si se opreste focul. Frunzele de andive se frig 2-3 minute pe gratar. Se asaza pe un platou andivele fripte, in mijloc se pune amestecul de legume calite si bucatile de carne.
Servim cu pofta!
Un chec aromat si extrem de pufos pe care il prepar cu drag de fiecare data.
Desert chec cu portocale, rom si stafideEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj