Varza cu Carnatzi la Cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mai mica
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita chimion
  • 2 carnati picanti
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca de bulion
  • 1 ceasca de apa
  • 1 cesca de smantana

Mod de preparare

Se taie ardeii cubulete si jumatate din ei se pun la calit in ulei intr-un vas rezistent la cuptor. Intre timp se taie varza fideluta si se imparte cantitatea in doua. Peste ardeii deja caliti se aduga 1 strat de varza apoi un strat de ardei si iarasi un strat de varza.

Carnatii se taie pe lungime si se pun deasupra verzei impreuna cu chimionul, bulionul, apa, sarea si piperul. Se pune in cuptor timp de 45 minute la 150 grade. Cand este gata, se aduga smantana.

Pofta mare!


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort nemtesc

Tort nemtesc
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj