Tochitura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr pulpa de porc degresata
  • 300 gr ficat de porc
  • 1 ceapa verde mai mare
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 1 baton scortisoara

Mod de preparare

Deoarece nu am folosit ulei deloc, am gatit tot timpul cu capac, folosindu-ma de sucul lasat de carne si legume.

Carnea se taie cuburi, se amesteca cu cimbru si se pune in tigaia de teflon, pe foc mic, pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa taiata rondele si dupa ce se inmoaie, se pune ficatul taiat cuburi mari. Se inabusa timp de 7-8 minute.

Intre timp, se curata rosiile de coaja, se taie felii si se adauga peste carne.
Se potriveste de sare si piper, se pune ghimbirul si batonul de scortisoara.
Se fierbe totul aprox. 10 minute pana cand sosul scade si capata consistenta.

Se stinge focul, se scoate batonul de scortisoara si se presara cu patrunjel verde, tocat.
Se serveste cu mamaliga si salata de varza cu rosii.

POFTA BUNA!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj