Tocana de rata in oala sub presiune

Portii
8
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -o rata gotica de curte,
  • -4 morcovi,
  • -4 cepe,
  • -1 radacina de pastranac,
  • -1 radacina de patrunjel,
  • -1 radacina de telina mare,
  • -500 gr,rosii taiate cubulete,
  • -500 ml.bulion de gogosari pregatiti in casa,
  • -1 lingurita boabe piper,
  • -2 foi de dafin,
  • -1 lingura rasa de sare,
  • -1 l.apa.

Mod de preparare

-Se portioneaza rata si se pune in oala sub presiune,se adauga toatele legumele tocate,sare,foi de dafin,boabe de piper,apa si se fierbe pe ochiul mic la argaz pret de circa o ora din momentul cand incepe sa faca zgomot oala.Se lasa sa se raceasca si abia dupa aceea se deschide oala.In oala se va gasi un deliciu culinar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.