Tocana de rata in oala sub presiune

Portii
8
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -o rata gotica de curte,
  • -4 morcovi,
  • -4 cepe,
  • -1 radacina de pastranac,
  • -1 radacina de patrunjel,
  • -1 radacina de telina mare,
  • -500 gr,rosii taiate cubulete,
  • -500 ml.bulion de gogosari pregatiti in casa,
  • -1 lingurita boabe piper,
  • -2 foi de dafin,
  • -1 lingura rasa de sare,
  • -1 l.apa.

Mod de preparare

-Se portioneaza rata si se pune in oala sub presiune,se adauga toatele legumele tocate,sare,foi de dafin,boabe de piper,apa si se fierbe pe ochiul mic la argaz pret de circa o ora din momentul cand incepe sa faca zgomot oala.Se lasa sa se raceasca si abia dupa aceea se deschide oala.In oala se va gasi un deliciu culinar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.