Tocana de porumbei la oala minune:)

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 porumbei,
  • -300 ml.bulion de gogosari,
  • -300 ml.bulion de rosii cu fainosag,
  • -1 lingurita sare,
  • -1/4 lingurita piper macinat,
  • -3 cepe mari,
  • -300 ml apa.

Mod de preparare

-Se curata ceapa,se toaca si se pune pe fundul oalei,se adauga porumbeii,sare,piper,apa,se pune capacul si se fierb sub presiune cam o ora,depinde de cat de batrani sau tineri sunt porumbeii.Se opreste focul si se lasa sa se racoreasca si.Sunt o adevarata delicatesa.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu vongole si creveti

Retete de vara O reteta de te lingi pe degete! Sa o incercati

Spaghete cu vongole si creveti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj