Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.
Se adaugă apoi, ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.
Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.
Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.
Se presară la sfârşit, mărar proaspăt tocat.
Se serveşte cald sau rece.
Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.