Se pune intr-un vas, vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
Intr-un vas mai mare, se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza; peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da totul la cuptor, la foc potrivit pentru circa o ora. Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda.
Sa aveti pofta dragilor!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.