Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele. Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran.
Intr-un vas, am amestecat 2 linguri de faina cu 2 linguri de pesmet. In alt vas, am amestecat cascavalul ras cu 4 linguri de pesmet. In al treilea vas am batut ouale.
Am trecut fiecare bucata de piept de pui prin faina amestecata cu pesmetul, apoi prin ouale batute si la final, prin pesmetul amestecat cu cascavalul.
Am asezat bucatile de piept in tava cu hartie de copt si am introdus in cuptorul preincalzit. Am lasat 15-20 minute, apoi am intors fiecare snitel Am mai lasat la cuptor inca 15-20 minute, pana s-au rumenit usor.
Le-am servit calde cu salata verde.
Prima oara cand fac. Foarte buna! Mi-a placut si ideea Gabytei cu bolurile ceramice mici, de o portie.
Crumble cu visineAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.