Luati jumatate din piept de pui transati-l in asa fel incat sa iasa cat mai intins, bateti-l cu batatorul de snitele (puneti deasupra la pieptul de pui o punga de plastic ca sa se bata mai bine pieptul si uniform si in aceelasi timp nu sar bucatile de carne peste tot in bucatarie).
Dupa ce ati terminat de batut adaugati sare si piper, o felie de sunca, o felie de cascaval si felii de ciuperci taiate subtiri in mijlocul pieptului de pui. Rulati pieptul de pui, inveliti-l in folie de aluminiu, strangeti la capete.
Dupa ce ati terminat de impachetat toti pieptii puneti-i in baie de ulei incins si lasati sa se prajeasca cam 8-10 min.
In acest timp pregatim sosul astfel: puneti semintele de pin la prajit, adaugati smantana si branza brie, tineti-l la foc mic pana se topeste branza si sosul devine cremos. Asezonati cu sare si piper.
Scoateti rulourile din ulei si lasati 3 minute sa se relaxeze, indepartati folia de aluminiu, taiati in diagonala sau cum doriti, puneti-l pe o farfurie, turnati sosul peste si serviti. Langa se poate servi o garnitura de legume gratinate, cartofi copti cu salvie, orez cu legume.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.