Rulada de pui

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepţi de pui
  • Sare după gust
  • Pentru umplutură:
  • Un castronel cu pilaf şi morcovi
  • O mână de mazăre congelată
  • Vegeta de casă
  • Pentru decor:
  • seminţe de susan

Mod de preparare

Se spală bine orezul, se răstoarnă într-o craticioară în care am pus un strat subţire de ulei, se presară vegeta de casă şi un praf de sare, un morcov tăiat rondele şi apă cât să le acopere cu un deget. Se dă la cuptor, la foc mediu, aprox 30 de minute.
Se desfac piepţii de pui uşor cu cuţitul pentru a le mări suprafaţa şi se acoperă cu o folie de plastic, apoi se bat uşor cu ciocănelul de şniţele.
Se umple piepţii cu pilaful şi o mână de mazăre congelată şi se rulează. Se pot lega sau se pot înfinge scobitori, ca să nu se desfacă.
Se aşază în tavă pe hârtie de copt, se presară seminţe de susan şi se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam o oră, până se rumenesc. Este mai sănătos ca susanul să fie adăugat la final, după ce se scoate tava din cuptor.

Porţii: 4
Timp de pregătire: 10min
Timp de gătire: 1h 30min

Poftă Bună!
Daca vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/10/rulada-de-pui-2.html

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte

In prima zi a anului avem aniversare in familie, asadar, de fiecare data prepar o reteta deosebita dorind sa impresionez...

Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj