Se caleste ceapa tocata marunt, impteuna cu ciupercile in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete si patrunjelul tocat.
Carnea se sareaza, se pipereaza, fiecare snitel se unge pe o parte cu umplututa de mai sus si se ruleza, fixandu-se cu cate o scobitoare sau legandu-se cu ata alimentara.
Se prajesc pe fiecare parte pana devin aurii, se toarna peste ele supa clara de carne si se fierb acoperite circa 10 minute.
Se servesc fierbinti, impreuna cu sosul rezultat si garnisite cu patrunjel proaspat tocat, alaturi de o garnitura la alegere(gratin de cartofi cu zucchini ar fi f. indicat).
Pofta buna!
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.