Rulade de vitel cu branza Camembert

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 4 linguri unt de gatit
  • 150 gr branza Camembert
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 8 snitele de vitel a cate 80 de grame fiecare
  • 150 ml supa clara de carne

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt, impteuna cu ciupercile in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete si patrunjelul tocat.
Carnea se sareaza, se pipereaza, fiecare snitel se unge pe o parte cu umplututa de mai sus si se ruleza, fixandu-se cu cate o scobitoare sau legandu-se cu ata alimentara.
Se prajesc pe fiecare parte pana devin aurii, se toarna peste ele supa clara de carne si se fierb acoperite circa 10 minute.
Se servesc fierbinti, impreuna cu sosul rezultat si garnisite cu patrunjel proaspat tocat, alaturi de o garnitura la alegere(gratin de cartofi cu zucchini ar fi f. indicat).
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.