Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire, cam cat se poate sa nu se fisureze si se presara tarhon, pe mijloc punem o bucata de carnati, pe langa el, se asaza ardei gras tocat marunt, ceapa tocata marunt, masline, sare dupa gust si rulam incet foaia de carne si o legam cu ata un pic mai groasa, punem ulei in tava, peste ulei, adaugam piper macinat si tarhon, peste tarhon punem ruladele; peste rulade, presaram tarhon si piper macinat, turnam un pic de ulei peste ele si vinul si dam tava la cuptor, din cand in cand, mai luam ulei cu lingura din tava si dam peste rulade, asa se vor rumeni frumos si nu se vor arde sau coace prea tare. Cand sunt gata, se vor servi cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti