Se curata rata si se lasa intreaga, se taie varfurile aripilor si se inlatura.
Se curata trei mere si se taie in felii.
Se freaca rata cu sare si oregano, prin interior, dar si prin exterior.
Se pun toate ingredientele mai sus mentionate, se amesteca si se umple ratoiul; se asaza ratoiul in tava, ce ramane se aseaza pe langa ratoi. Se pune in coada ratoiului un mar intreg, se pune capac la tava si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora sau pana se rumeneste frumos ratoiul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la un altfel de preparat!
Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.
Tarta cu fructe de padureMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti