Racitura de Pasare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de gaina(de tara)
  • morcovi 3 buc
  • ceapa 2 buc
  • 3 pliculete gelatina
  • 6-8 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe gaina portionata cu legumele pana carnea este bine fiarta apoi se scoate se lasa sa se mai racoreasca zeama, se adauga usturoiul pisat apoi zeama se strecoara.

Gelatina se dizolva in putina zeama calduta dupa care se rastoarna in restul de zeama amestecand-o.

Carnea se aseaza in castronele (asa am pus eu ca sa fie mai adunat) si se pune zeama deasupra.

Se da la rece.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...