Racitura de Pasare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de gaina(de tara)
  • morcovi 3 buc
  • ceapa 2 buc
  • 3 pliculete gelatina
  • 6-8 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe gaina portionata cu legumele pana carnea este bine fiarta apoi se scoate se lasa sa se mai racoreasca zeama, se adauga usturoiul pisat apoi zeama se strecoara.

Gelatina se dizolva in putina zeama calduta dupa care se rastoarna in restul de zeama amestecand-o.

Carnea se aseaza in castronele (asa am pus eu ca sa fie mai adunat) si se pune zeama deasupra.

Se da la rece.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.