Pulpa de Miel Fripta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 portii
  • Pulpa de miel (aprox 1, 8 kg) 2 catei usturoi curatati si zdrobiti
  • 1 lingura rozmarin proaspat
  • tocat sau 1 lingurita rozmarin uscat
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taiati surplusul de grasime de pe pulpa de miel. Frecati carnea cu usturoi, apoi asezonati-o cu rozmarin, sare si piper. Puneti-o deoparte.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c si puneti pulpa direct pe polita, lasand-o sa se faca 25-35 min.

Inveliti-o in folie si lasati-o mai departe in cuptor pana se face asa cum doriti.
Timp de preparare:
In sange - 25 min pt fiecare 450g
Medie – 30 min / 450g
Bine facut – 35min / 450

Putei inlocui pulpa cu alt muschi de miel.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.