Pulpa de Miel Fripta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 portii
  • Pulpa de miel (aprox 1, 8 kg) 2 catei usturoi curatati si zdrobiti
  • 1 lingura rozmarin proaspat
  • tocat sau 1 lingurita rozmarin uscat
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taiati surplusul de grasime de pe pulpa de miel. Frecati carnea cu usturoi, apoi asezonati-o cu rozmarin, sare si piper. Puneti-o deoparte.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c si puneti pulpa direct pe polita, lasand-o sa se faca 25-35 min.

Inveliti-o in folie si lasati-o mai departe in cuptor pana se face asa cum doriti.
Timp de preparare:
In sange - 25 min pt fiecare 450g
Medie – 30 min / 450g
Bine facut – 35min / 450

Putei inlocui pulpa cu alt muschi de miel.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite umplute cu ficatei

Clatite umplute cu ficatei
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj