Pui Umplut cu Ciuperci

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui cumparat
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Se spala puiul foarte bine si se lasa sa se scurga apa din el.

Se taie ceapa solzisori si se pune la rumenit intr-o cratita in ulei incins; dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile taiate fasii, sare, piper si se lasa pana scade zeama de la ciuperci si sunt facute foarte bine ciupercile.

Cand sunt gata, se umple puiul si se preseaza bine ciupercile, apoi se adauga in tava. Inainte de a pune puiul in tava, se pune putin ulei, cartofii taiati rondele ca sa formeze o patura pt pui, sare pt cartofi si putina apa sa-i inmoaie.

Cand puiul e in tava se unge pe deasura cu mustar frecat cu cativa stropi de ulei.

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

  Încearcă această rețetă delicioasă de borș de spanac cu smântână, ușor de preparat și...

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.