Se spala puiul foarte bine si se lasa sa se scurga apa din el.
Se taie ceapa solzisori si se pune la rumenit intr-o cratita in ulei incins; dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile taiate fasii, sare, piper si se lasa pana scade zeama de la ciuperci si sunt facute foarte bine ciupercile.
Cand sunt gata, se umple puiul si se preseaza bine ciupercile, apoi se adauga in tava. Inainte de a pune puiul in tava, se pune putin ulei, cartofii taiati rondele ca sa formeze o patura pt pui, sare pt cartofi si putina apa sa-i inmoaie.
Cand puiul e in tava se unge pe deasura cu mustar frecat cu cativa stropi de ulei.
Pofta buna!
Încearcă această rețetă delicioasă de borș de spanac cu smântână, ușor de preparat și...
Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și deliciosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.