Carnea o spalam bine (eu spal carnea in apa multa rece si pe cea cumparata chiar o tin putin in apa rece cu bicarbonat de sodiu ) 
 Intr-un castron amestecam sosul de soia , mierea, ghimbirul si o lingura de ulei . Cu acest amestecam ungem carnea pe toate partile si lasam deoparte , o lasam sa se odihneasca.
 Cartofii ii curatam , eu i-am lasat intregi pentru ca au fost cartofi de marime medie , cam cat un ou de curca .
 Gutuile le-am spalat si le-am taiat in felii cam de 2 cm grosime , am scos semintele si partea tare de la cotor. 
 Intr-o tigaie incinsa punem 1 lingura de ulei si calim putin carnea pe toate partile ca sa prinda o culoare frumoasa. Atentie sa nu se arda .
 Intr-o tava antiaderenta asezam pe margine cartofii si gutuile iar in mijloc carnea . Peste toate turnam uleiul din tava in care au ramas toate sucurile . 
 Dam la cuptorul incins la 180 grade pana cand este patrunsa carnea si cartofii (aproximativ 30 minute ). 
 Daca aveti cartofi mari , cumparati din piata, ar fi bine sa ii taiati astfel incat sa se poata coace in acelasi timp cu carnea.