Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 porumbei intregi
  • o ciorchina mare de struguri ,nu foarte copti
  • un pahar de supa
  • 2 linguri de miere
  • un paharel mic de otet aromatizat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • 50 ml ulei de masline

Mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare,pana se inmoaie carnea .
Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins,apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat.Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul.Se da de pe foc
Se scot porumbeii ,se sareaza si pipereaza dupa gust,se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine
.Se servesc stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...