Porc la gratar cu garnitura de legume

Portii
4
Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g fleica de porc;
  • Ulei;
  • Condimente: sare, cimbru, coriandru
  • Pentru garnitura: ulei, sare, putin unt si amestec de legume (cu orez, mazare, ardei si porumb)
  • Numar de portii: 4

Mod de preparare

Se pregateste fleica si se portioneaza astfel incat, sa obtinem cate 2 felii de persoana (deci 8 felii pentru 4 persoane). Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, cimbru si coriandru. Acesta din urma are note piperate si de lamaie si este o alternativa buna pentru cei care nu agreeaza piperul.

Se frige carnea pe gratar, pana se rumeneste bine.

Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si sare si putin unt. Se gusta si se potriveste de sare, daca mai trebuie. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec de legume cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute.

Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/gratar-cu-garnitura-de-legume.html

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior

De aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.

Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura