Porc la gratar cu garnitura de legume

Portii
4
Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g fleica de porc;
  • Ulei;
  • Condimente: sare, cimbru, coriandru
  • Pentru garnitura: ulei, sare, putin unt si amestec de legume (cu orez, mazare, ardei si porumb)
  • Numar de portii: 4

Mod de preparare

Se pregateste fleica si se portioneaza astfel incat, sa obtinem cate 2 felii de persoana (deci 8 felii pentru 4 persoane). Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, cimbru si coriandru. Acesta din urma are note piperate si de lamaie si este o alternativa buna pentru cei care nu agreeaza piperul.

Se frige carnea pe gratar, pana se rumeneste bine.

Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si sare si putin unt. Se gusta si se potriveste de sare, daca mai trebuie. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec de legume cu orez, mazare, ardei si porumb, care s-a fiert in aprox 10 minute.

Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/gratar-cu-garnitura-de-legume.html

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.