Pieptul de curcan se bate puțin, se uniformizeaza, se asezoneaza pe ambele părți.
Morcovii se curăță, se taie bastonase, ceapa se decojeste, se feliaza julien.
Într-o tigaie nonaderenta,se încinge puțin ulei, se caleste ceapa 15 minute, se adaugă morcovii, se mai lasă 15 minute, se asezoneaza și se adaugă fisticul și merisoarele.
Cuptorul se încinge la 200 de grade Celsius.
Între timp, se așază umplutura pe pieptul de curcan, ce rămâne se va pune lângă acesta, se leagă rulada cu sfoară alimentara și se unge bine cu ulei.
Rulada se pune într-o tavă, lângă ea așezăm restul de umplutura, vinul și apa.
Se coace o oră, ungandu-se cu sosul din tavă din când în când.
Când e gata, sosul lăsat se strecoară, i se mai adaugă puțină apă și se îngroașă cu puțin amidon diluat, se asezoneaza.
Se portioneaza și se servește cu bucăți de mandarine și samburi de rodii proaspete, restul de umplutura și sosul rezultat.
Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.