Ostropel de Pui in Cratita de Rut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spate de pui
  • 1 ceapa
  • suc de rosii
  • usturoi pisat
  • sare
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se pune spatele de pui cu 2 linguri de apa in cratita de rut, sa fiarba; Se adauga apoi ceapa; dupa ce a fiert, se adauga sucul de rosii, usturoiul pisat, amestecat cu o lingura de faina si sarea.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.