Muschiulet de porc rulat

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 rosie mai mare coapta bine
  • 1 ardei rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia
  • cimbru
  • vegeta
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea pe ambele parti. Tocam marunt rosia si ardeiul, zdrobim cateii de usturoi, apoi ii tocam mai marunt.

Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua si vegeta.

Intindem acest amestec peste bucata de carne, apoi rulam. Asezam rulada intr-un vas termorezistent, in care am pus putina apa si introducem la cuptor, la foc mediu.

Dupa 30 minute, adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa.

Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta

O mancarica rapida si foarte gustoasa

Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj