Muschiulet de porc rulat

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 rosie mai mare coapta bine
  • 1 ardei rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia
  • cimbru
  • vegeta
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea pe ambele parti. Tocam marunt rosia si ardeiul, zdrobim cateii de usturoi, apoi ii tocam mai marunt.

Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua si vegeta.

Intindem acest amestec peste bucata de carne, apoi rulam. Asezam rulada intr-un vas termorezistent, in care am pus putina apa si introducem la cuptor, la foc mediu.

Dupa 30 minute, adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa.

Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...