Se prajesc feliile de muschiulet in ulei si se scot pe o farfurie. Cartofii se coc in microunde, de curata si se taie felii mai groase.
Sosul: In uleiul ramas de la prajire se pune marmelada, se amesteca bine si apoi se adauga smantana. Se fierbe la foc mic pana se ingroasa sosul. (de exemplu ca aluatul de la clatite). Se pune sare si piper dupa gustul fiecaruia.
Se portioneaza carnea si cartofii in farfurii si se adauga sosul deasupra.
Pofta buna !
Torturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...
Tort de prune cu mentaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj