Mistret cu Masline

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg ceafa de mistret
  • -500 g masline (eu le prefer pe cele Kalamon)
  • -70g ulei masline
  • -1 ceapa rosie
  • -1 cutie pomodori pelati

Mod de preparare

Pasul 1) Carnea de mistret se taie cubulete si se caleste in ulei. Se adauga ceapa fin tocata. Se stinge cu apa si se lasa 15-20 min la foc potrivit.

Pasul 2) Se adauga un fir de ulei (de masline) si pasta de tomate. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca din cand in cand si se fierbe 50-60 min la foc mic, comepletandu-se cu apa daca este necesar.

Pasul 3) Se adauga maslinele si se mai lasa 20 minute. Se mai condimeneteaza daca este cazul.
Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.