Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie straifuri. Ficatul se taie straifuri si se opareste pana ce sangele dispare. Slanina straifuri se fierbe separat, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Franzela se taie felii, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, ceapa prajita si painea se dau de 2-3 ori prin masina de tocat, se amesteca bine compozitia si se adauga cubuletele de slanina si condimentele.
Se umplu matele, iar lebervurstii rezultati se oparesc timp de 40 de minute, in apa fierbinte cu temperatura de 94-95 grade celsius. La final se prajesc.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti