Taiem toata slanina de lucru asa cum am pomenit de cand ne stim, in forma care ne o dorim ca produs finit. Tuciul pregatit deja il punem pe pirostii ca sa venim cu cantitatea de slanina proportionata. Venim cu o cana de apa si sare dupa gustul fiecaruia si dam foc sub ceaun.
Mestecam cu o lingura de lemn sa nu se prinda de peretii vasului. Treptat scoatem untura din ceaun si o lasam la racit ca sa o putem ambala cum se cuvine dupa rost si randuiala.
Cand jumarile au culoarea painii coapte si nu arse, le scoatem cu o spatula si le lasam la rece,.
a vem sa pregatim ambalarea jumarilor intr un mod separat deoarece se pot consuma ca atare.
Daaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern. E o...
Tort rapid cu fructeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura