Jumari din Piept de Purcel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g piept purcel
  • o legatura untisor
  • o mina rucola
  • 4-5 rosii cherry
  • o bucata vinata
  • o bucata dovlecel
  • 1/2 de lime
  • 1 lingurita miere
  • 3 felii piine
  • sare
  • piper
  • 1 morcov

Mod de preparare

Pieptul l-am taiat cubulete si l-am prajit in baie de ulei, rosiile, vinata, dovlecelul, le-am facut la gratar, rucola si untisor le-am amestecat, peste ele am turnat un dresing de lime, miere, sare si piper, am fiert o bucatica de morcov taiat fisii in sectiune patrata, iar piinea am prajit-o...

Dovlecelul n-a mai intrat pe farfurie asa ca sotia mea a renuntat la el ....

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni

M-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.

Desert tort cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj