Pieptul l-am taiat cubulete si l-am prajit in baie de ulei, rosiile, vinata, dovlecelul, le-am facut la gratar, rucola si untisor le-am amestecat, peste ele am turnat un dresing de lime, miere, sare si piper, am fiert o bucatica de morcov taiat fisii in sectiune patrata, iar piinea am prajit-o...
Dovlecelul n-a mai intrat pe farfurie asa ca sotia mea a renuntat la el ....
M-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj