Jumari din Piept de Purcel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g piept purcel
  • o legatura untisor
  • o mina rucola
  • 4-5 rosii cherry
  • o bucata vinata
  • o bucata dovlecel
  • 1/2 de lime
  • 1 lingurita miere
  • 3 felii piine
  • sare
  • piper
  • 1 morcov

Mod de preparare

Pieptul l-am taiat cubulete si l-am prajit in baie de ulei, rosiile, vinata, dovlecelul, le-am facut la gratar, rucola si untisor le-am amestecat, peste ele am turnat un dresing de lime, miere, sare si piper, am fiert o bucatica de morcov taiat fisii in sectiune patrata, iar piinea am prajit-o...

Dovlecelul n-a mai intrat pe farfurie asa ca sotia mea a renuntat la el ....

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema din conopida, cartofi mov si branza Brie

O supă fină franțuzită, de fapt am creat o combinație între 3 feluri de brânză cremă (de conopidă, de...

Supa crema din conopida, cartofi mov si branza Brie
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura