Iepurele il speli bine.
Realizezi un amestec dintre uleiul aromatizat si condimente ( 1/2 lgt sare, jumatate din cantitatea de piper, boia), cu care vei unge carnea de iepure si o vei lasa la marinat timp de 8 ore.
Ceapa o cureti, o speli si o tai cubulete , apoi o amesteci cu carnea tocata, restul de sare si piper, plus rozmarinul si ciupercile taiate marunt, ouale batute cu fulgii de porumb. Framanti bine totul si umpli trunchiul de iepure cu acesta.
Cosi bine burta iepurelui si asezi totul intr-o tava termorezistenta cu pereti inalti.
Adaugi uleiul si apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptorul incalzit, pentru 1 ora si 30 de minute.
Indepartezi hartia de copt, faci focul mic si, din cand in cand, pui din sosul din tava peste carne si lasi la cuptor inca 30 de minute, pana cand prinde o culoare frumoasa, rumena.
Servesti imediat, taiat felii cu garnitura preferata. Eu am folosit legume la gratar.
Am vazut aceasta tarta la Miha, doar ca eu am adaugat si niste almette in crema, n-am avut decat doua lime mai maricele ( in...
Reteta de tarta cu lamaieEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj