Iepurele il speli bine.
Realizezi un amestec dintre uleiul aromatizat si condimente ( 1/2 lgt sare, jumatate din cantitatea de piper, boia), cu care vei unge carnea de iepure si o vei lasa la marinat timp de 8 ore.
Ceapa o cureti, o speli si o tai cubulete , apoi o amesteci cu carnea tocata, restul de sare si piper, plus rozmarinul si ciupercile taiate marunt, ouale batute cu fulgii de porumb. Framanti bine totul si umpli trunchiul de iepure cu acesta.
Cosi bine burta iepurelui si asezi totul intr-o tava termorezistenta cu pereti inalti.
Adaugi uleiul si apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptorul incalzit, pentru 1 ora si 30 de minute.
Indepartezi hartia de copt, faci focul mic si, din cand in cand, pui din sosul din tava peste carne si lasi la cuptor inca 30 de minute, pana cand prinde o culoare frumoasa, rumena.
Servesti imediat, taiat felii cu garnitura preferata. Eu am folosit legume la gratar.
Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti