Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.
Intr-o togaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti,scoatem carnea intr-o oala,pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa,usturoiul si morocvul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam vinul,supa de pui,condimentele si rosiile cu sos.
Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min dupa care adaugam peste carne,amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 depinde cat de batran este iepurele.
Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6 in ultimele 30 min.
Sau un fel de tortilla spaniola, doar ca are ceva ingrediente in plus si este facuta la cuptor. O puteti servi in orice...
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura