Friptura de miel

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 kg.carne de miel,
  • - 4 cepe,
  • -1 capatana de usturoi,
  • -1 lingurita de piper boabe,
  • -foi de dafin,
  • -ierburi aromate,
  • -300 ml.vin,
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se portinoeaza carnea si se pune intr-un vas,peste carne se adauga sare,piper boabe,ierburi aromate,foi de dafin,ceapa taiata felii,usturoiul felii fine,vinul,se amesteca bine si se lasa cel putin 12 ore la marinat,dupa care se pune in tava,se pune o folie de aluminiu deasupra si se da tava la cuptor,la foc potrivit pana cand carnea se patrunde bine,dupa care se ia folia de pe friptura si se mai lasa pret de cateva minute sa se rumeneasca frumos.Se serveste cu mamaliguta calda si gogosari in sos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.