-Se portinoeaza carnea si se pune intr-un vas,peste carne se adauga sare,piper boabe,ierburi aromate,foi de dafin,ceapa taiata felii,usturoiul felii fine,vinul,se amesteca bine si se lasa cel putin 12 ore la marinat,dupa care se pune in tava,se pune o folie de aluminiu deasupra si se da tava la cuptor,la foc potrivit pana cand carnea se patrunde bine,dupa care se ia folia de pe friptura si se mai lasa pret de cateva minute sa se rumeneasca frumos.Se serveste cu mamaliguta calda si gogosari in sos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.