Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele mai sus mentionate, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit.
Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne, sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine.
Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda. Sa aveti pofta, dragilor!
S-a deschis sezonul căpșunilor, așa că nu puteam rata acest desert delicios! 😉 P.S. Am și eu un ghiveci cu căpșuni...
Desert chec din albusuri cu capsuni si cocosEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj