Ficat de Vita cu Sos de Busuioc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 felii ficat de vita
  • circa 150 g fiecare
  • - 12 frunze de busuioc proaspat sau 1 lingurita uscat
  • - 3-5 catei de usturoi
  • - 2-3 linguri ulei de masline
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Tocati marunt usturoiul si frunzele de busuioc. Incingeti uleiul intr-o tigaie mai mare si caliti circa 2 min, amestecul de usturoi si busuioc.

Adaugati feliile de ficat si caliti aproximativ 3 min pe fiecare parte sau pana ce acesta este facut.

La sfarsit sarati si piperati.

Serviti ficatul cald, turnand in farfurie, peste el, sosul de busuioc.


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu capsuni

N-am introducere, ca nu am si gata.....

Desert prajitura cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj