Intr-o punga, se introduc cotletele de porc. Se pune melasa de rodie intr-un bol impreuna cu sosul de soia, boiaua dulce, uleiul si piperul proaspat macinat, usturoiul strivit, cimbrul si se amesteca bine. Sosul obtinut se toarna peste cotlete, se inchide punga si se da la rece pentru minim 30 de minute. Cu cat sta mai mult la marinat, carnea cu atat devine mai aromata si mai frageda.
Se frig cotletele pe grill, circa 3-5 minute pe o parte, iar cand se intorc pe partea cealalta 2-3 minute.
Dupa ce se frig cotletele, se lasa putin la odihnit ca sa ramana suculente.
Pregatim salata astfel:
Tocam marunt varzza chinezeasca, dam morcovul pe razatoare, taiem castravetele rondele.
Amestecam maioneza cu iaurtul si zeama de lamiae, condimentam cu sare si piper proaspat macinat. Adaugam sosul obtinut peste salata, presaram patrunjel tocat marunt si amestecam. La final, adaugam rodie.
Servim cotletele impreuna cu salata.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.