Cotlet de mistret cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cotlet de mistret 1 kg
  • faina 75 g
  • ulei 125 g
  • morcovi 100 g
  • telina 100 g
  • ceapa 100 g
  • bulion de rosii 1 lingura
  • ciuperci 600 g
  • smantana 400 g
  • verdeata 1 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se scurge sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile care au fost taiate felii si calite in ulei, se potriveste gustul cu sare si piper si se continua fierberea, pana ce carnea este moale.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti cu branza

Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.

Placinte ardelenesti cu branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.