Se pun pastele la fiert conform instructiunilor, apoi se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Se prepara chiftelele dupa plac (eu pun la 1kg de carne 6 oua, un praf de sare, piper, o ceapa cu un morcov calit intr-o picatura de ulei si restul apa ca sa nu fie prea grase, plus alte condimente pt. chiftele si 1 paine). O paine data la robot. Faina innegreste uleiul, de aceea se foloseste painea, dar un pic mai tare ca sa se farame mai bine.
Dupa ce ati terminat chiftelele se pune intr-o cratita sau ceaun sucul de rosii cand incepe sa dea in clocot se pun chiftelutele. Dupa ce ati terminat puteti sa puneti sosul peste macaroane.
Presarati marar sau patrunjel.
Serviti mancarea rece sau calda.
Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti