Chiftele de Burta cu Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr cca burta fiarta
  • 1 ou
  • 1-2 cartofi fierti (optional) pesmet
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi necuratat
  • ciuperci dupa gust

Mod de preparare

Burta fiarta si tocata sau taiata cu cutitul.

Adaugam ciupercile curatate si taiate marunt calite in putin ulei cu un catel de usturoi (scurse de ulei cind le adaugam la burta) Dupa gust se pot adauga sau nu cartofii fierti. Pentru varianta fara cartofi adaugam miez de piine inmuiat in lapte si stors bine.

Adaugam ou + patrunjel tocat, sare, piper

Formam chiftele pe care le tavalim prin pesmet si le prajim in tigaia cu ulei cald.

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american

Buna! Am revenit pe site dupa mult timp, cu prima mea reteta video. Tind sa evoluez in ceea ce priveste montaj/sunet, si sunt...

Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata