Chiftele

Portii
8
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aprox 1 kg carne de porc tocata;
  • 2 oua;
  • 1 capatana de usturoi;
  • 1 legatura de verdeata;
  • 1 morcov ras;
  • 1 cartof ras;
  • Sare, piper, cimbru – dupa gust;
  • Faina.

Mod de preparare

Pentru o masa de duminica, simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.

Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, cartoful ras, morcovul ras si verdeata.

Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.

Se servesc cu salata de legume si cu multa voie buna!


Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/05/chiftele-din-carne-de-porc.html

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.